Kalle & de killercactus (Kalle 2) – Hermine Landvreugd

Na Kalle & het schotelvarken sloegen Hermine Landvreugd en Shamrock de handen opnieuw ineen en lieten Kalle nieuwe, spannende avonturen beleven in het tweede deel in de reeks: Kalle & de killercactus.

Kalle gaat met zijn moeder en zusje met vakantie naar Texas. Daar ontmoet hij Grote Bob, een ontsnapte gevangene, die zich, samen met zijn gangsterhond Doerak, heeft verstopt in de vuilcontainer van een fastfoodrestaurant.

De man is veroordeeld tot vierhonderdvijfenzestig jaar. Kalle besluit hem te helpen vluchten naar Mexico. Maar eerst maken zij samen natuurlijk van alles mee dat zeker niet voor zwakke magen geschikt is.

Voor jongens die niet zo van lezen houden, maar wel graag stoere verhalen horen, is dit het ideale boek. Het is namelijk een boek “voor stoere jongens met een sterke maag” en “geen werk voor tere zieltjes”.

Titel: Kalle & de killercactus
Auteur: Hermine Landvreugd
Uitgeverij: De Harmonie
ISBN: 9789076174372
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Recensie: Kalle & het oerwoudgoud (Kalle 3) – Hermine Landvreugd
Lees ook:Krullen en blubbershampoo – Bette Westera
Lees ook:Recensie: Kalle – Tom Moorhouse
Lees ook:Op het potje meisjes & jongens
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Stoere Steffie op bezoek bij Van Gogh – Annemarie Bon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>