De fenomenale reis (Fantasia IX) – Geronimo Stilton

Fantasia 9 is niet zomaar een reis… het is een fenomenale reis, een zinderende zoektocht door de meest mysterieuze uithoeken van Fantasia waarbij Geronimo Stilton levensgevaarlijke, fantasiastische wezens ontmoet en vele snorhaartrillende uitdagingen aan moet gaan.

Bij zijn aankomst in Fantasia 9 merkt Geronimo meteen al dat er iets vreemds aan de poot is. Zijn lieftallige en altijd vriendelijke vriendin Florina de Fleur is nors en vijandig.

Ze beveelt Geronimo om haar zeven magische voorwerpen te brengen, voorwerpen die erg lastig te vinden zijn en waarvoor hij zijn leven op het spel moet zetten. Met lood in zijn schoenen gaat Geronimo op pad en zo begint het adembenemende avontuur van Fantasia 9.

Op zijn reis ontmoet Geronimo Stilton draken zo groot als de hoogste berg, wordt hij achtervolgd door een bizar huis op kippenpoten en komt hij in een dorp terecht waar er zo’n trieste sfeer hangt dat het enige wat hij kan doen is huilen.

Tranen met tuiten, en hij kan niet meer stoppen! En Florina lijkt in Fantasia 9 niet bij te trekken; elke keer als het Geronimo lukt om een voorwerp te vinden en naar haar terug te brengen, krijgt hij weer diezelfde ijskoude ontvangst.

Ze lijkt bijna teleurgesteld dat hij het er levend vanaf gebracht heeft. Wat is er toch met haar aan de poot? Zo kennen we haar helemaal niet…

Ga mee op reis en begin aan je eigen zoektocht door Fantasia 9, een zoektocht naar alle spannende extra’s die er weer in verwerkt zijn! Ook zit er in dit boek een vel kaarten van het Geronimo Stilton kwartetspel!

Titel: De fenomenale reis (Fantasia IX)
Auteur: Geronimo Stilton
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085922858
Voor kinderen tussen de 7 en 9 jaar.

Lees ook:Fantasia X – Geronimo Stilton
Lees ook:Het Vlammenravijn (Fantasia XII) – Geronimo Stilton
Lees ook:Lang Leve Fantasia – Geronimo Stilton
Lees ook:De Duistere Driemaster (Fantasia XI) – Geronimo Stilton
Lees ook:De duistere kroon (Ridders van Fantasia 4) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>