Boekenleggers zijn ook mensen (Daar is Daan! 1) – Henry Winkler & Lin Oliver

De populaire serie Here is Hank uit de Verenigde Staten omvat inmiddels al 17 delen. Vanaf nu is het eerste deel ook in Nederland verkrijgbaar als Daar is Daan! en deze werd in het dyslexie vriendelijke letterype van Christian Boer gegoten.

In Daar is Daan! Boekenleggers zijn ook mensen hoort Daan dat zijn klas een toneelstuk op gaat voeren. Hij is de enige die niet enthousiast is.

Dat komt omdat elke keer wanneer hij het script leest zijn hersenen rondjes gaan draaien en het voelt alsof zijn hoofd gevuld is met zaagsel. Lukt het Daan zijn hersenen te laten stoppen met draaien en een rol te krijgen in het stuk?

Hallo, ik ben Daan.
Dit moet je over mij weten: ik probeer de kinderen in mijn klas niet aan het lachen te maken, maar om de een of andere reden gebeurt het toch. Spelling is mijn slechtste vak. (Nu ik erover nadenk, rekenen en lezen ook!) Ik probeer het, echt waar. Maar waarom verandert mijn brein altijd in een kleverige brei?

Titel: Boekenleggers zijn ook mensen
Serie en deel: Daar is Daan! 1
Auteur: Henry Winkler & Lin Oliver
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047619369
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Daar is Daan! (met CD) – Henry Winkler & Lin Oliver
Lees ook:Daan & opa en het ontsnapte geitje – Alianna Dijkstra
Lees ook:Het cadeau – Harmen van Straaten
Lees ook:Daan & opa en de verdwenen pannenkoek – Alianna Dijkstra
Lees ook:Daan de voetbalkampioen – Fiona Rempt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>