Dubbel avontuur (Gezocht: normale ouders 2) – Marlies Slegers

De hilarische familie De Bruin is terug… met nog meer ongewone avonturen! Dubbel avontuur is een spiksplinternieuw deel in de vrolijke serie van Marlies Slegers, Gezocht: normale ouders.

De vader van Gijs de Bruin is uitvinder van praktische en bijzonder nuttige uitvindingen en ook nu heeft hij weer een geweldige uitvinding gedaan: de Multikloner. Je legt er gewoon iets in en ploep! het wordt gekloond en dan heb je er twee.

Dat is handig en leuk! Totdat Gijs zichzelf per ongeluk kloont… Dan loopt het helemaal uit de hand. De kloon weet te ontsnappen en er zit voor Gijs en zijn neefje Joris niets anders op dan een klopjacht op de kloon te maken.

Gezocht: normale ouders is een zeer geschikte serie voor de liefhebbers van de verhalen van Roald Dahl en bevat vrolijke illustraties van Katrien Holland. Dubbel avontuur is spannend, grappig en bevat veel wetenswaardigheden, waardoor het boek prima in het thema van de Kinderboekenweek 2015 past: Raar maar waar!

Titel: Dubbel avontuur
Serie en deel: Gezocht: normale ouders 2
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020673470
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Roald Dahl Woordenboek
Lees ook:Roald Dahl 100
Lees ook:Nationale Roald Dahl-dag 2008
Lees ook:De wonderbaarlijke avonturen van Gijs en opa – Eric van ‘t Zelfde
Lees ook:Kat en Mus redden Kip – Katrien Vandewoude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>