Spion uit de lucht (Spekkie en Sproet 14) – Vivian den Hollander

Er zijn al ruim 200.000 Spekkie en Sproet-boeken verkocht en nu is het tijd voor het veertiende deel dat perfect aansluit bij het ‘Raar maar waar’ thema van de Kinderboekenweek 2015: Spion uit de lucht.

Spekkie gaat een nachtje logeren bij Sproet. Als ze horen dat er de laatste tijd veel wordt ingebroken in de buurt, kan Spekkie nog maar aan één ding denken: speuren! Misschien kunnen ze de hond van de buurvrouw wel trainen als speurhond…

In de tussentijd houden Spekkie en Sproet alles en iedereen goed in de gaten. Verdachte personen zijn er genoeg! Zoals die jongen met die drone die ze steeds zien. Zou hij er iets mee te maken hebben?

Spekkie en Sproet zou je ook Baantjer voor beginners kunnen noemen. Spekkie heet eigenlijk Marloes, maar ze is dol op spekkies, vandaar. Sproet is haar vriend. Hij draagt een kleine, ronde bril en zijn neus zit vol sproetjes.

Ze zijn dikke vrienden, dol op avontuur en erg goed in het oplossen van allerlei zaken. Echte speurneuzen dus, die twee!

Titel: Spion uit de lucht
Serie en deel: Spekkie en Sproet 14
Auteur: Vivian den Hollander
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021674575
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Spekkie en Sproet: Super speurders – Vivian den Hollander
Lees ook:Oma vermist (Spekkie en Sproet 15) – Vivian den Hollander
Lees ook:Een griezelige ontdekking (Spekkie en Sproet 16) – Vivian den Hollander
Lees ook:School in gevaar (De Kon-Tiki’s 1) – Vivian den Hollander
Lees ook:De dolk van de sultan is verdwenen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>