Een pittig soepje (Verhalen uit de Heksenkeet 1) – Femke Dekker

Heksen en humor: een geweldige combinatie voor lezers van 7 tot 10 jaar. Vandaar dat schrijfster Femke Dekker en illustratrice Marieke Nelissen hun krachten hebben gebundeld en een nieuwe serie schreven: Verhalen uit de Heksenkeet.

Het eerste deel heet Een pittig soepje en introduceert De Heksenkeet, een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren.

Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters – Sybil, Lidwien, Stella en Luna – zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek. In dit eerste deel brouwt Sybil een soepje dat nét iets te pittig is, waardoor de dingen anders lopen dan ze had gepland. Wat moet ze nu met die kattensnor en kattenpootjes?

Femke en Marieke weten allebei als geen ander waar jonge lezers van houden; beiden hebben al vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. Verhalen uit de Heksenkeet is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.

Titel: Een pittig soepje
Serie en deel: Verhalen uit de Heksenkeet 1
Auteur: Femke Dekker
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760601
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Keet met bubbels (Verhalen uit de Heksenkeet 2) – Femke Dekker
Lees ook:De tovertest (Verhalen uit de Heksenkeet 5) – Femke Dekker
Lees ook:Stoffige streken (Verhalen uit de Heksenkeet 4) – Femke Dekker
Lees ook:Wringel wrangel wrek (Verhalen uit de Heksenkeet 3) – Femke Dekker
Lees ook:De legende van de Vuurvogel – Femke Dekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>