Daar zijn ze weer: De 4 van Westwijk – De Bollenbende

Manon Spierenburg heeft weer een heel spannend avontuur geschreven over de vrienden Jack, Tessa, Chris en haar trouwe hond Koesja.

Boekbeschrijving
In deel 6 van populaire serie De Vier van Westwijk staat de zomervakantie voor de deur. Chris heeft nog geen plannen. Haar vrienden Jack en Tessa wel; die gaan in de buurt bollen pellen om geld te verdienen. Jack spaart voor een nieuwe gitaar. Chris, die nooit hoeft te sparen omdat haar ouders altijd alles voor haar kopen, is stomverbaasd. Een vakantiebaantje? Tegen haar zin laat ze zich door Jack en Tessa overhalen ook bollen te pellen. Wat eerst een saaie zomer lijkt te worden, verandert echter in een spannend avontuur. Tessa is meteen gek van Jeroen, de knappe zoon van de bollenbaas. Al op de tweede dag doet de politie een inval in de bollenschuur en vindt een partij drugs. De politie arresteert een Poolse arbeider, en zijn zoon Jan verdwijnt voor een paar dagen. Jack, Tessa, Chris en Koesja staan voor een raadsel. Wat is er allemaal aan de hand?

Spannende serie om lekker te lezen!
Wat dit leesboek en de hele serie zo leuk maakt? Meerdere dingen. Het leest heerlijk weg. Lekker vlotte pen en leuke kids in de hoofdrol. Er zit goede spanning in. Je kan de delen los van elkaar lezen. Al ben je na één deel wel om en wil je de andere ook allemaal lezen. Dan is het wel leuker ze in de volgorde van uitgave te lezen. Er staan geen illustraties in, wel een plattengrond van Westwijk voor en achterin. Toch schrijft Manon zo dat je achteraf denkt dat er wel illustraties waren.  Echt een leuke serie.

Titel: De 4 van Westwijk – De Bollenbende
Auteur: Manon Spierenburg
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789049926410
Vanaf ongeveer negen a tien jaar

 

 

Lees ook:Derde deel in succesvolle serie; De sporen van de Klauw
Lees ook:De verborgen buit
Lees ook:De verdwijning van Bo Monti
Lees ook:De Laptop van professor Steen
Lees ook:Tip van de week: De verdwijning van Bo Monti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>