Dat heb ik weer! – Carry Slee

Een hysterische moeder, ruzie met iedereen en vriendje afgepikt… Het eerste deel van de nieuwe interactieve 10+ serie van Carry Slee ligt op jou te wachten!

De serie gaat over actuele en herkenbare onderwerpen, zoals vriendschap, verliefdheid, pesten en jaloezie. Na elk hoofdstuk kun je een dat heb ik weer-test doen, je kan dan zelf antwoord geven hoe je met de kleine en grotere dilemma’s in het verhaal om zou gaan.

Britt is van plan nog lang niet verliefd te worden, maar ineens is ze het toch. Op het vriendje van haar beste vriendin Noah. Als Dave haar ook leuk blijkt te vinden, wordt het pas echt een ramp. Als Noah erachter komt dat Dave en Britt hebben gezoend, is hun vriendschap direct over. Britt komt helemaal alleen te staan.

Ondertussen loopt haar moeder maar hysterisch te doen over de nieuwe vriendin van Britts vader, waar Britt het heel goed mee kan vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt haar moeder zelf ook ineens verliefd te zijn. Als Britt erachter komt op wie, stort haar wereld in. Op de grootste loserleraar van de school: Blok Geitensok…

Een vlot geschreven serieus verhaal met hier en daar de nodige humor. Zijn jullie al verslaafd aan de leuke boeken van Carry Slee?

Lees ook:Dat heb ik weer!
Lees ook:Dat heb ik weer : 2 in 1
Lees ook:Ponyvriendin in gevaar (Britt & Esra 1) – Joke Reijnders
Lees ook:Het avontuur met het zadel (Britt & Esra 2) – Joke Reijnders
Lees ook:Breekbaar – Joany Buenen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dat heb ik weer! – Carry Slee

 1. Deniceee

  ik heb het boek net gekocht!
  ben er gelijk in begonnen !
  het is echt een superleuk boek ;)
  dus echt een aanrader.
  als ik hem uit heb zal ik er een stukje over schrijven
  xx

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>