Crush. Als liefde pijn doet – Eve Ainsworth

Crush van Eve Ainsworth is een realistisch verhaal over mishandeling dat je naar de keel grijpt. Het verhaal wordt afwisselend verteld vanuit het perspectief van de twee hoofdpersonen. 

Terwijl Anna worstelt met het plotselinge vertrek van haar moeder, vindt ze troost in haar relatie met Will. Hij is knap en liefdevol, en alles waar Anna altijd van heeft gedroomd. Maar hij is ook humeurig en onvoorspelbaar, en houdt haar weg van haar vrienden en haar muziek.

Hij wil haar helemaal voor zichzelf hebben, en hij wil dat ze perfect is. Anna’s wereld wordt steeds kleiner. En op de achtergrond dreigt een duister geheim, dat Will niet langer verborgen kan houden…

Eve Ainsworths Crush is een aangrijpende verkenning van de liefde in zijn meest krachtige, verslavende en destructieve vorm. Eve Ainsworth werkte lange tijd bij de Engelse Kinderbescherming en was pastoraal medewerker, waarbij ze tieners met emotionele en gedragsproblemen begeleidde.

Titel: Crush. Als liefde pijn doet
Auteur: Eve Ainsworth
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048313648
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Onze zomer
Lees ook:Anna’s tak – Mireille Messier
Lees ook:Philip Caveney
Lees ook:Een heel bijzonder meisje – Anna van Praag
Lees ook:Onze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>