Minder dan niks

De hoofdpersonen in Minder dan niks doden de tijd met overmatig drugsgebruik, ongeïnspireerde seksexperimenten en het kijken naar snuff movies. Hun apathie is allesomvattend; iedereen praat wezenloos langs elkaar heen en niets kan hun staat van afstomping doorbreken. Centraal staat de achttienjarige Clay, die tijdens de kerstvakantie van zijn eerste studiejaar terugkeert naar het Los Angeles van zijn ouders. Ondanks het feit dat hij zich als een van de weinigen bewust lijkt van de volstrekte verveling waarin hij verkeert, is ook Clay niet in staat de apathie te doorbreken.

Titel: Minder dan niks
Auteur: Bret Easton Ellis
Aantal pagina’s: 180

[isbn]9789056377243[/isbn]

Lees ook:Trailer: De Indiaan
Lees ook:Campagne Vaders Voor Lezen
Lees ook:ADV: LIGA MilkBreak: 3x beter dan de gemiddelde melkbiscuit!
Lees ook:Preview Prive
Lees ook:Sint gaat op gym – Bette Westera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>