Ik en mijn broer

Amanda en haar broer Ludvig zijn samen opgegroeid. Ze zijn van jongs af aan vrij close. Tijdens haar puberjaren komt Amanda gaandeweg tot de schokkende ontdekking dat haar gevoelens voor haar broer onstuimiger zijn dan wat normaal is. Ze probert met man en macht haar verboden gedachten en gevoelens de kop in te drukken. Tevergeefs. Liefde en lust blijken wederzijds. Wanneer broer en zus hun ware gevoelens de vrije loop laten, komt hun relatie in een stroomversnelling terecht. Met alle gevolgen vandien.

Een bijzonder en overtuigend verhaal over oprechte en onontkoombare, maar verboden hartstocht.

Titel: Ik en mijn broer
Auteur: Katarina von Bredow
Aantal pagina’s: 220

[isbn]9789056379827[/isbn]

Lees ook:Meisje jongen jongen meisje – Harald Nortun
Lees ook:De schaduw van mijn broer – Tom Avery
Lees ook:De vriend van de vriendin van de moeder van Maja
Lees ook:Bedrog – Abigail Haas
Lees ook:Het boek van Tess – Miriam Bruijstens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>