De roep van de wolf

Jake is vijftien. Zijn vader heeft een wolf gezien, lang voordat Jake werd geboren. Men zegt dat er hier in Australië helemaal geen wolven zijn, maar ‘s nachts hoort Jake zijn eenzame gehuil. Zijn buurmeisje Lucy is zestien jaar. Haar vader slaat haar, haar moeder doet net of ze het niet ziet. Ze wil weg. Op een dag haalt Lucy Jake over de wolf te gaan zoeken op Sheldon Mountain. Het wordt een tocht die onverwachte gevolgen heeft.

De roep van de wolf is een spannend avontuur, een familiedrama en een teder liefdesverhaal.

Titel: De roep van de wolf
Auteur: Steven Herrick
Aantal pagina’s: 216

[isbn]9789047700234[/isbn]

Lees ook:Yakanuko – Curt Fortin
Lees ook:Cold Skin
Lees ook:Wat is jouw keuze?
Lees ook:Jake en de T.rex – Thé Tjong-Khing
Lees ook:Mijn reis met Jake – Morgan Matson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>