Anders dan jij

Hannah is zeventien jaar en voelt zich anders dan haar leeftijdgenoten. In haar leven spelen drie mannen een belangrijke rol: Per Nosslin, een wat oudere leraar; Eldin, een jongen uit Sarajevo; en Andreas, een skinhead die anders is dan hij op het eerste gezicht lijkt. Als de mannen elkaar leren kennen, dreigt de situatie uit de hand te lopen.

Titel: Anders dan jij
Auteur: Per Nilsson

[isbn]9789056373726[/isbn]

Lees ook:Anders – Andreas Steinhöfel
Lees ook:Jij, jij en jij
Lees ook:De man zonder gezicht – Andreas Palmaer
Lees ook:Ik wou dat ik anders was
Lees ook:17

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>