De kleine engel die geluk bracht – Marianne Busser & Ron Schröder

De kleine engel die geluk bracht van Marianne Busser en Ron Schröder is een heerlijk winterverhaal met een warme boodschap, om samen te lezen voor een knisperend haardvuur of lekker knus op de bank. Met illustraties van Mark Janssen.

Na schooltijd loopt Roos met haar zelfgemaakte kerststukje naar huis. Als ze langs de kleine huisjes bij de haven loopt, ziet ze hoe een oude man aan het sneeuwruimen is. Roos heeft de man al vaker gezien.

Hij heeft een bruinverbrand gezicht vol rimpels en hij kijkt vaak een beetje verdrietig. Roos vindt dat heel erg. Ze besluit om haar kerststukje aan de man te geven. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap.

Titel: De kleine engel die geluk bracht
Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000353491
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het Speelgoedwinkeltje – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De juf – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Liselotje naar de dierentuin – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Wat fijn dat wij nu vriendjes zijn!
Lees ook:Het timmermannetje – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>