Dans me – Karla Stoefs

Dans me van Karla Stoefs is een verhaal over verlangen en verlies en verder leest dan vragen als ‘waarom’ of ‘wat als’. Het verhaal maakt duidelijk dat verlies bij het leven hoort en het is wonderlijk geïllustreerd door An Cantaele met gevoelige prenten.

Een liefdesverhaal over Meisje en Boom. Een verhaal waarin takken en armen zich verstrengelen. Hun ochtend begint zo: ‘Een kopje koffie, Boom?’ ‘Graag, Meisje, graag. Hm, lekker koffie.’ Maar op een dag wordt Meisje ziek. Pijn.

Boom moet haar loslaten. Verdriet. Toch weet hij Meisje voor altijd in zijn hart te sluiten. Gemis.

Titel: Dans me
Auteur: Karla Stoefs
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461316288
Voor jong en oud.

Lees ook:Getekend door de oorlog – Karla Stoefs
Lees ook:Laat maar los, Koala – Rachel Bright
Lees ook:Anna is ziek – Kathleen Amant
Lees ook:Kas is ziek – Pauline Oud
Lees ook:Kikker is ziek – Max Velthuijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>