Iedereen talent! – Luk Dewulf & Brunhilde Borms

Ontdek je talenten in dit grappige kijk-, lees- en ontdekboek van bekend pedagoog en talentcoach Luk Dewulf en Brunhilde Borms. Kiezen voor datgene waar je goed in bent draagt bij tot je veerkracht en geluk.

Ben jij een bezige bij, een ideeënfontein of een grenzenverlegger? Kom alles te weten over de verschillende talenten en ontdek die van jou in dit boek. Kiezen voor talent is belangrijk. Want door te doen waar je goed in bent, krijg je niet alleen extra energie, het bezorgt je ook meer veerkracht en zelfvertrouwen.

Titel: Iedereen talent!
Auteur: Luk Dewulf & Brunhilde Borms
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401446921
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Land in zicht! – Brunhilde Borms & Pieter Gaudesaboos
Lees ook:Atlas – Aleksandra en Daniel Mizielinski
Lees ook:Boekbespreking op school? Hulp nodig? Kluitman helpt!
Lees ook:Recensie: De grote oma-talentenshow – Anne Sawan
Lees ook:Namita zoekt haar plek – Mar Pavón

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>