Ik geef je mijn hart – Pimm van Hest

Ik geef je mijn hartWaar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten… Ik geef je mijn hart van Pimm van Hest is een uniek sprookje met waardevolle levenslessen en betoverende tekeningen. De oosterse sfeer zal je betoveren. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Yuto krijgt een bijzonder cadeau. Een cadeau dat zijn leven zal veranderen. Een cadeau dat zal ontroeren, dat zal troosten, dat warmte en beschutting zal geven. Een cadeau voor het leven. Een cadeau om door te geven.

Titel: Ik geef je mijn hart
Auteur: Pimm van Hest
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044829396
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Papa, waar ben je? – Pimm van Hest
Lees ook:Op de vlucht – Pimm van Hest
Lees ook:ZOO kan het ook – Pimm van Hest
Lees ook:Rosita ontdekt dat ze geadopteerd is
Lees ook:Ik voel me… – Pimm van Hest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>