Zzzoef… Waar zijn we? – Sine Van Mol

Zzzoef… Waar zijn we? is een vrolijk en fantasierijk prentenboek van Sine Van Mol met bijzondere, kleurrijke illustraties van Erika Cotteleer en een sprookjesachtig verhaal over de kracht van de verbeelding.

Twee kinderen zingen de hele dag liedjes. Liedjes in allerlei kleuren. Vandaag zingen ze een wit liedje, over een witte wolk. De wolk brengt hen overal naartoe. De kinderen verliezen zich zo in hun spel, dat ze verdwalen. Gelukkig vinden ze snel weer de weg naar hun warme thuis.

Titel: Zzzoef… Waar zijn we?
Auteur: Sine Van Mol
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912403
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Een mandje vol amandelen: kinderliedjes met pianobegeleiding – W.G. Stam-van der Staaij
Lees ook:Ideaal voor in de zak of onder de kerstboom
Lees ook:Kom je verdwalen – Lotte van Dijck
Lees ook:Sesamstraat: Klassieke Kinderliedjes (Boek + DVD)
Lees ook:Knor knor, doet het varken! – Anita Engelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>