Klassieker: Klein verhaal over liefde – Marit Törnqvist

De grote editie van de klassieker Klein verhaal over liefde van Marit Törnqvist is weer verkrijgbaar. Het pareltje voor iedereen die verliefd is, is een klassiek verhaal over liefde en verlangen en werd bekroond met een Zilveren Griffel.

Een meisje kijkt, zittend op een paal in zee, naar allerlei boten die voorbij trekken. Op een dag gebeurde er iets onverwachts. Er kwam een boot naar het meisje toe, een boot met een man, op wie ze op slag verliefd wordt.

De man lachte naar haar maar voor ze het wist was hij weer verdwenen. Wat werd de zee toen kaal! Nog nooit was de zee zo kaal geweest. Niemand kon haar troosten. Na een flinke storm besluit ze niet langer passief af te wachten…

Titel: Klein verhaal over liefde
Auteur: Marit Törnqvist
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045120997
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Marit Törnqvist alweer 25 jaar illustrator!
Lees ook:Klassieker: Thomas en de kerstkarper – Marit Törnqvist & Rita Törnqvist-Verschuur
Lees ook:Ga op verhalenreis met Marit Törnqvist en Astrid Lindgren
Lees ook:Het gelukkige eiland – Marit Törnqvist
Lees ook:Tentoonstelling Marit Törnqvist 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>