Draak – Nils Pieters

Draak van Nils Pieters is een hilarisch prentenboek waarin Graaf Draak ontdekt dat hij zelf eigenlijk heel bang is voor blije kinderen. Het boek is verkozen tot Kerntitel van groep 3 en 4 in de Kinderboekenweek.

In een duistere burcht woont Graaf Draak. Vroeger heette hij Benny, maar dat vond hij niet griezelig genoeg. Draaks grootste wens is de griezeligste griezel ter wereld zijn. Elke dag vijlt hij zijn tanden, lakt hij zijn nagels en rekt hij zijn oren.

Hij draagt spookachtige sokken en een zwarte cape. Maar toch is hij nog niet de akeligste griezel. Plots heeft hij een idee. Hij plaatst een bestelling op zijn computer. De dag erop komt zijn pakje aan. Het is … een draak!

Titel: Draak
Auteur: Nils Pieters
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789058389664
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Vos & Goudvis – Nils Pieters
Lees ook:De grootste griezel – Loes Riphagen
Lees ook:De Allestafel
Lees ook:De Heks van Geur en Kleur (Heksen van Fantasia 6) – Thea Stilton
Lees ook:Het grote dierentuin tandenborstelboek – Yoeri Slegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>