Bot en Botje – Janet & Allan Ahlberg

Griezelen met een knipoog… Bot en Botje is een vrolijk prentenboek van Janet en Allan Ahlberg voor de Kinderboekenweek en een heerlijke kleuterklassieker over drie geraamten op avontuur. En met een glow in the dark-omslag!

Bot en Botje laten ‘s nachts hun hond uit en willen kleine kinderen of bange oude vrouwtjes de stuipen op het lijf jagen. Maar wat saai, iedereen ligt lekker te slapen… Dus maken ze elkaar maar aan het schrikken, en daar zijn ze gelukkig erg goed in!

Titel: Bot en Botje
Auteur: Janet & Allan Ahlberg
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021677552
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Botje en de zeven schroefjes (Botje 2) – Janneke Schotveld
Lees ook:Daar buiten slaapt een aap – Henriette Boerendans
Lees ook:Botje – Janneke Schotveld
Lees ook:Red House Children’s Book Award 2009
Lees ook:Mag ik bij jou in bed?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>