Van wie is dat skelet? – Henri Cap & Raphaël Martin

Van wie is dat skelet? Van een mens, of een aap? Of toch van een kameleon? Dit leuke kinderboek leert je alles over skeletten. Met 25 flappen!

Nee, een skelet hoeft echt niet eng te zijn. Nee, een tekening van een skelet is niet per se saai. En nee, niet alle skeletten zijn hetzelfde! Dit spectaculaire boek laat je op een heel nieuwe manier kijken naar wat onder onze huid – en die van andere dieren – verborgen ligt.

Van wie is dat skelet? is geschreven door een beroemde Franse bioloog. Het leert je hoe je de verschillende botten kunt herkennen, hoe ze in elkaar zitten en hoe ze zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld. Het allerleukste aan het boek zijn natuurlijk de vijfentwintig flappen waaronder de skeletten of juist hun eigenaren verborgen zitten.

Titel: Van wie is dat skelet?
Auteur: Henri Cap & Raphaël Martin
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767433
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:T.rex Trix in Naturalis – Daan Remmerts de Vries
Lees ook:Knekelstad – Joëlle Jolivet & Jean-Luc Fromental
Lees ook:Anatorama – Carnovsky
Lees ook:Dex. Over school en andere ellende – Mijke Pelgrim
Lees ook:Kwak! Kwak! & Arf! Arf! – Sebastien Braun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>