Plasman – Jaap Robben

Heeft jouw kind nog wel eens een ongelukje? Superheld Plasman heeft daar zijn specialiteit van gemaakt. Jaap Robben en Benjamin Leroy maakten eerder samen furore met kinderboeken als De ZuurtjesAls iemand ooit mijn botjes vindt en Suzie Ruzie.

Met Plasman leveren ze een prachtig staaltje comic relief. Hoognodig voor al die kleuters die misschien officieel al zindelijk zijn, maar toch nog regelmatig een ongelukje hebben. Een superboek om daar samen met hun ouders hartelijk om te lachen!

Plasman hoort dan wel bij het selecte groepje superhelden die de stad veilig houden, maar hij voelt zich absoluut geen held. Zijn enige superkracht is dat hij vaak, veel en ver kan plassen. Nooit wordt er een beroep op hem gedaan.

Tot op een dag de verschrikkelijke sneeuwman in de stad verschijnt en alle andere superhelden ziek, zwak en misselijk zijn (of van hun ouders eerst hun bord leeg moeten eten). Uiteindelijk raapt Plasman al zijn moed bijeen en gaat hij het monster te lijf. En dan blijkt zijn superkracht niet zo nutteloos te zijn als hij dacht!

Titel: Plasman
Auteur: Jaap Robben
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025767471
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Als iemand ooit mijn botjes vindt – Jaap Robben
Lees ook:Suzie Ruzie in het diepe – Jaap Robben
Lees ook:Birk – Jaap Robben
Lees ook:De bende van Ratstad
Lees ook:Recensie: Suzie Ruzie en het schaartje – Jaap Robben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>