Beroemd! – Philip Waechter

In het mooie en vrolijke prentenboek Beroemd! van Philip Waechter droomt een kleine jongen van roem als groot voetballer. In prachtige kleurrijke tekeningen zie je hem in en om het huis fantaseren… ‘Ze zullen me op straat herkennen… en iedereen zal vreselijk aardig voor me zijn.’

Hij maakt omhalen op bed en houdt de bal hoog tijdens de afwas. Op een speelse manier traint hij met zijn vriendjes en in gedachten is hij er helemaal klaar voor… Grappig en herkenbaar, met een mooie wending aan het slot.

Titel: Beroemd!
Auteur: Philip Waechter
Uitgeverij: VI Kids
ISBN: 9789067979252
Voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar.

Lees ook:Philip Waechter
Lees ook:Kamperen! – Philip Waechter
Lees ook:Kom je nog eens langs? – Philip Waechter
Lees ook:Pappadag: Een must have voor alle vaders (in spé)
Lees ook:Lente(voorlees)pret: Siebe Schaap wil ook een mensje – Kirsten Boie & Philip Waechter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>