Handje? – Tjibbe Veldkamp

Handje? is een humoristisch, origineel verhaal met prachtige, kleurrijke illustraties en een prachtige samenwerking van het gouden duo Tjibbe Veldkamp en Wouter Tulp. Het bevat daarnaast een subtiele knipoog naar het schermgebruik van veel volwassenen.

Anna wil naar de apen, maar haar vader naar huis. Anna komt een jongetje tegen met een vader die naar de dierentuin gaat. Ze ruilen van vader. En Anna blijft ruilen: ze pakt de hand van steeds een andere vader… tot ze bij de apen is.

Titel: Handje?
Auteur: Tjibbe Veldkamp
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026140679
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Apenkolder – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Temmer Tom is terug!
Lees ook:Tijgerlezen: Pim en het pinda-kanon – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:De knopjeswinkel (Gouden Boekje) – Tjibbe Veldkamp
Lees ook:Tjibbe Veldkamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>