Het kartonnen kasteel – Benji Davies & Linda Sarah

Het kartonnen kasteel is een nieuw prentenboek van Benji Davies, de illustrator van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) en Het eiland van opa. Het is een voor kleuters herkenbaar verhaal over vriendschap, met sfeervolle illustraties van Benji Davies en poëtische tekst van Linda Sarah. 

Edo en Berto zijn dikke vrienden. Ze spelen altijd samen. Op een dag komt er een nieuwe jongen, Kai. Hij wil ook meedoen. Maar Berto weet niet of hij daar wel zin in heeft. Kai voelt zich buitengesloten en gaat verdrietig terug naar huis. Niet veel later wacht hem een bijzondere verrassing…

Titel: Het kartonnen kasteel
Auteur: Benji Davies & Linda Sarah
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024576654
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het eiland van opa – Benji Davies
Lees ook:De kleine walvis in de winter – Benji Davies
Lees ook:De kleine walvis – Benji Davies
Lees ook:Benji & de gigagrote pompoen – Alan C. Fox
Lees ook:Bezig Beertje bij de dino’s – Benji Davies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>