Billie zoekt zijn lievelingsdingen – Emma Thyssen

Billie zoekt zijn lievelingsdingen is een grappig zoekboek van Emma Thyssen en een speelse manier om de wereld te verkennen. Het is een prentenboek in groot formaat met dik, kleuterbestendig papier.

Billie houdt van de grote en kleine dingen in het leven. Van zijn blauwe t-shirt en van een zachtgekookt ei bij het ontbijt. Van tijgers en van dansen op Billie Jean. Van schilderen met fluogele verf en van dromen over een huisdier dat ‘Draak’ heet.

Op elke zoekplaat in dit vrolijke boek zitten drie lievelingsdingen van Billie verstopt tussen tientallen grappige illustraties die je ogen doen twinkelen. Onderaan vind je zoekopdrachten en persoonlijke vragen om tijdens het lezen aan je kind te stellen.

Zo leert je kind niet alleen Billie, maar ook jou beter kennen. Samen een zoekboek lezen is onvoorstelbaar leuk én bijzonder leerrijk voor je kind. Want bij zoeken komen heel wat vaardigheden aan bod.

Zoeken is aandachtig kijken, luisteren, informatie verwerken en onthouden. De humoristische illustraties van Emma Thyssen werken bovendien ook nog eens op de lachspieren.

Titel: Billie zoekt zijn lievelingsdingen
Auteur: Emma Thyssen
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002262883
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Honderd dingen om te zoeken – Naomi Wilkinson
Lees ook:Billie’s Fabriek – Wally De Doncker
Lees ook:Hello Kitty® Zoekboek
Lees ook:Emma wil een broertje (Laten we praten over…) – Emy Geyskens & Kolet Janssen
Lees ook:Billie – Quentin Gréban

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>