Klassieker: Diepzeedokter Diederik – Leo Timmers

Diepzeedokter Diederik van Leo Timmers is uitgegeven in een nieuw formaat, met herziene tekst en in een nieuwe vormgeving. Het boek werd vertaald in 20 talen en werd bekroond met de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

Elke dag houdt Diepzeedokter Diederik spreekuur vanuit zijn duikboot. Want de oceaan is één grote blauwe waterwachtkamer vol vissen en andere zeedieren. Dokter Diederik verzorgt iedereen met een glimlach. Maar op een dag raakt hij zelf in moeilijkheden. Is er iemand die hem kan helpen?

Titel: Diepzeedokter Diederik
Auteur: Leo Timmers
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045120683
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Een huis voor Harry – Leo Timmers
Lees ook:Kraai – Leo Timmers
Lees ook:Rijd je mee? – Leo Timmers
Lees ook:Garage Gust – Leo Timmers
Lees ook:Leespluim mei 2016: Garage Gust – Leo Timmers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>