Ik moet – Ingrid Godon & Toon Tellegen

Ik moet is een cadeauboek van Ingrid Godon en Toon Tellegen waarin tekst en tekeningen elkaar aanvullen en versterken. Het is luxueus uitgegeven in een prachtige vormgeving en een nieuw deel in de internationaal geprezen reeks met Ik wou en Ik denk.

Ik moet niets. Maar dat is natuurlijk onzin. Ik moet wel iets. Misschien moet ik wel alles wat ik doe en denk. Als ik denk dat ik in wezen ongelukkig ben, moet ik dat misschien wel denken, ook al ben ik het helemaal niet, hoe kom ik erbij…

Iets anders dan moeten is er niet. Een bloem moet bloeien. Een vis moet zwemmen. Een kikker moet kwaken. Het is maart. Rana esculenta. Ik houd van de lente.

Titel: Ik moet
Auteur: Ingrid Godon & Toon Tellegen
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401435635
Een cadeauboek voor alle leeftijden.

Lees ook:Het Gouden Boek van Toon Tellegen
Lees ook:Klassieker: Wachten op Matroos – Ingrid Godon
Lees ook:Op een ochtend vroeg in de zomer – Toon Tellegen
Lees ook:Winnaars Vlaamse prijzen Boekenleeuw en Boekenpauw 2015
Lees ook:De tuin van de walvis – Toon Tellegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>