Mannetje Tak (kersteditie) – Julia Donaldson

Ken jij Mannetje Tak al, van de makers van De Gruffalo? Dit sfeervolle prentenboek van Julia Donaldson en Axel Scheffler is er nu in een speciale kersteditie en momenteel is dit prentenboek verkrijgbaar voor slechts 10 euro!

Mannetje Tak is een heerlijk spannend voorleesverhaal over hoe een wandelende takkenvader, tegen zijn wil, steeds verder van huis raakt en via een hond, een rivier, een vogelnest, een open haard en nog vele andere tussenstations (want iedereen kan wel een stevige tak gebruiken), uiteindelijk weer veilig thuiskomt bij Vrouwtje Tak en zijn drie Twijgjes.

Titel: Mannetje Tak (kersteditie)
Auteur: Julia Donaldson
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025766436
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Julia Donaldson & Axel Scheffler-weken
Lees ook:De Grote Grijpmedan – Julia Donaldson
Lees ook:De zingende zeemeermin – Julia Donaldson
Lees ook:Eikenbosverhalen: Kleuren & Tellen – Julia Donaldson
Lees ook:Draak Dries en de vliegende dokters – Julia Donaldson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>