Stinktrol! – Jeanne Willis

StinktrolStinktrol! van Jeanne Willis maakt kinderen op een speelse wijze bewust van de gevaren van online pesten en bevat illustraties van Tony Ross. 1 op de 5 kinderen wordt online gepest en dit aantal blijft maar toenemen.

Billy Geit en zijn beste vriend Toto vinden de telefoon van de boer. Ze maken er selfies mee en doen spelletjes. Totdat ze het telefoonnummer tegenkomen van een trol. Opa zegt altijd dat trollen slecht zijn, dus besluiten Billy en Toto om gemene berichtjes te sturen. Trollen stinken tenslotte! Toch?

Titel: Stinktrol!
Auteur: Jeanne Willis
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030501497
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:De T-Rex die zijn bril kwijt was – Jeanne Willis
Lees ook:Recensie: Lucinda Belinda Melinda McCool – Jeanne Willis
Lees ook:Trol en het verdwenen zusje – Adam Stower
Lees ook:Wie redt Toto? – Hildegard Müller
Lees ook:Ik ben de baas! – Jeanne Willis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>