Een vriendje voor altijd – Eoin Colfer

Een vriendje voor altijd is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Eoin Colfer en Oliver Jeffers. Het is een origineel en warm prentenboek over vriendschap, dat werd vertaald door Koos Meinderts.

Mattie is een verzonnen vriendje. Hij vindt het altijd geweldig als hij wordt opgeroepen, en elke keer weer doet hij hard zijn best het allerleukste denkbeeldige vriendje te zijn. Maar vroeg of laat vindt zijn vriendje een echt vriendje, in de echte wereld, en verdwijnt Mattie stukje bij beetje, tot hij door de wind wordt meegenomen.

Dan komt Mattie Sam tegen: de beste echte vriend die Mattie ooit gehad heeft. Al is Mattie verzonnen, hun vriendschap is echt. En Mattie hoopt voor altijd…

Oliver Jeffers is een meervoudig bekroond illustrator, die in Nederland vooral bekend is van De krijtjes staken! en De groeten van de krijtjes. Eoin Colfer werd in ons land bekend door de Young Adult-serie over Artemis Fowl.

Titel: Een vriendje voor altijd
Auteur: Eoin Colfer
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026141010
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:De groeten van de krijtjes – Drew Daywalt
Lees ook:Kleuren en tellen met de krijtjes – Drew Daywalt
Lees ook:De krijtjes staken – Drew Daywalt
Lees ook:Greep naar de macht (W.A.R.P. 2) – Eoin Colfer
Lees ook:Artemis Fowl in de prijzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>