Klassieker: Naar oma en opa Pannenkoek – Vivian den Hollander

De leukste oma en opa wonen hier! Ja, speciaal voor de Kinderboekenweek is er een relaunch van het Lisa en Jimmy avontuur Naar oma en opa Pannenkoek uit 2007 van Vivian den Hollander. En verkrijgbaar voor slechts 5 euro!

Wat is het toch heerlijk om bij oma en opa te logeren! Lisa stopt van alles in haar koffertje en natuurlijk gaat ook haar knuffel mee. Jimmy laat zijn knuffels thuis, want daar vindt hij zichzelf al veel te groot voor.

Het wordt een gezellige logeerpartij: Lisa en Jimmy brengen een bezoekje aan de dierentuin, opa bakt pannenkoeken, oma leest voor en‘s avonds mogen Lisa en Jimmy samen in het grote bed. Het is één groot feest!

Titel: Naar oma en opa Pannenkoek
Serie: Lisa en Jimmy
Auteur: Vivian den Hollander
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000350308
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Lekker nooit niet bang! – Vivian den Hollander
Lees ook:Apenbillen en wiebeltanden – Vivian den Hollander
Lees ook:Wie rijmt er mee?
Lees ook:Hiep, hiep, hoera! – Vivian den Hollander
Lees ook:Kolletje en het grote pannenkoekenfeest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>