Baby’s eerste woorden – Marie-Odile Fordacq

Oerherkenbaar en toch verrassend door de prachtige illustraties van Peggy Nille: Baby’s eerste woorden. Wat doet Baby allemaal op een dag? Opstaan, eten, spelen, dansen… tot het weer tijd wordt om te gaan slapen.

Je ziet het in dit prachtige prentenboek vol herkenbare tafereeltjes. Zo leert je kind meteen gemakkelijke woorden die het in het dagelijkse leven kan gebruiken. En zo vindt je kind zijn weg in de grote, wijde wereld.

Baby’s eerste woorden is een kijkboek vol schattige illustraties die het een absolute eigenheid meegeven. En bovendien geschikt voor meerdere leeftijden: één woordje + een prent voor de allerkleinsten.

En zinnetjes die het hele boek door een verhaaltje vormen voor de iets oudere peuters en kleuters. Een tijdloos boek in meerdere opzichten!

Titel: Baby’s eerste woorden
Auteur: Marie-Odile Fordacq
Uitgeverij: Oogappel
ISBN: 9789002259593
Voor kinderen vanaf 18 maanden.

Lees ook:Een piepklein verhaaltje: Dierentuin – Lisa Jones & Edward Underwood
Lees ook:Baby’s eerste welterustenboek
Lees ook:Baby ziet… slaap zacht
Lees ook:Klassieker: De eerste duizend woorden – Heather Amery & Stephen Cartwright
Lees ook:Mijn eerste 100 woordjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>