Alle verhalen van Beatrix Potter

De luxe band Alle verhalen van Beatrix Potter bestaat niet alleen uit alle oorspronkelijke Beatrix Potter-boekjes, maar ook uit werk dat nog niet eerder in druk verscheen, zoals twee fabels en twee mini-prentenboekjes.

De verhalen worden vergezeld van alle originele illustraties. De kleurenillustraties werden met de modernste technieken gereproduceerd, om de ragfijne lijntjes en subtiele kleuren optimaal tot hun recht te laten komen.

De verhalen zijn op verschijningsjaar opgenomen, zodat ze in chronologische volgorde gelezen kunnen worden. Want hoewel elk verhaal op zichzelf staat, duiken personages en gebeurtenissen van tijd tot tijd weer in de verschillende boekjes op.

En omdat de verhalen van Beatrix Potter vaak bestaande plaatsen als decor hebben en er mensen en dieren in figureren die Beatrix persoonlijk kende, begint elk verhaal met een korte inleiding over de achtergronden ervan.

De wereld van Beatrix Potter heeft in bijna honderd jaar nog niets van haar betovering verloren. Deze prachtige bundel is er dan ook om te lezen en te herlezen of om cadeau te doen aan een dierbare.

Titel: Alle verhalen van Beatrix Potter
Auteur: Beatrix Potter
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021618500
Voor alle fans van Beatrix Potter.

Lees ook:Alle verhalen van Pieter Konijn – Beatrix Potter
Lees ook:Pieter Konijn: Drie Babyzusjes – Beatrix Potter
Lees ook:Pieter Konijn speelboek – Beatrix Potter
Lees ook:Pieter Konijn: Kom eens kijken! – Beatrix Potter
Lees ook:Pieter Konijn: Speel met mij! – Beatrix Potter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>