Spelen in de wereld – Reina Ollivier

Ook zonder computer of gsm kun je lol beleven. Ontdek hoe kinderen elders op de wereld spelen in Reina Ollivier’s informatieve prentenboek uit de Willewete-serie: Spelen in de wereld.

Wil je alles weten over spelletjes waar je bijna niets bij nodig hebt? Spelletjes die kinderen overal ter wereld spelen? Spelen kinderen in Afrika anders dan kinderen hier bij ons?

Waarom wordt er tegenwoordig bijna niet meer op straat gespeeld? Leer je ook iets als je speelt? En wat is het allerbelangrijkste aan spelen? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. 

Je vindt in dit boek ook een leuke strip, een liedje en een versje, een knutselbladzijde, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Willewete zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder.

Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Titel: Spelen in de wereld
Serie: Willewete
Auteur: Reina Ollivier
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044826586
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:De post – Netty van Kaathoven
Lees ook:Aardbevingen – Pimm van Hest
Lees ook:De Grieken – Suzan Boshouwers
Lees ook:Water – Suzan Boshouwers
Lees ook:Zo werkt mijn lichaam – Pierre Winters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>