De post – Netty van Kaathoven

Wil je meer weten over postbodes, pakketjes en brievenbussen? Dan is De post van Netty van Kaathoven het boek voor jou! Het is namelijk een informatief prentenboek met illustraties van Hiky Helmantel.

Weet jij wat er gebeurt met je brief als je die op de post doet? Wie komt hem dan halen? En waar gaat je brief naartoe? Dit boek geeft antwoord op al je vragen over de post.

Wie werkt er allemaal? En wat doen die mensen precies? Je vindt in dit boek ook een vrolijk versje, een leuke knutselopdracht, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte postexpert wordt!

De Willewete-serie bestaat uit informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder.

Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Titel: De post
Serie: Willewete
Auteur: Netty van Kaathoven
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044825701
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:De Grieken – Suzan Boshouwers
Lees ook:Spelen in de wereld – Reina Ollivier
Lees ook:Aardbevingen – Pimm van Hest
Lees ook:Zo werkt mijn lichaam – Pierre Winters
Lees ook:Water – Suzan Boshouwers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>