Ergens – Judith Kunkeler

Ergens is een ontroerend, fantasievol prentenboek van Judith Kunkeler over de zoektocht naar een plek waar je je thuis voelt, en de bijdrage die liefde en vriendschap hieraan kunnen leveren.

Eva had besloten om weg te gaan. Omdat ze altijd al nieuwsgierig was geweest naar Nergens, wilde ze daar graag naartoe. Eerst stonden er pijlen op de weg die ze kon volgen, maar na een tijdje kreeg ze het gevoel dat ze nergens meer naartoe ging…

Juist op dat moment opende zich een heel nieuwe wereld voor Eva, want ze kwam in een hal met allerlei voorwerpen, dieren én mensen die waren kwijtgeraakt. Sommige verdwenen weer, omdat ze gevonden werden. Maar wat gebeurde er als je voor altíjd was kwijtgeraakt? Dan was je toch nog wel ergens?

Eva reed mee tot de allerlaatste halte. Daar stapte ze uit en liep zomaar een stukje, totdat ze een kleine rode pijl zag die op de stoep geschilderd was. In zwarte letters stond erop: Nergens. Eva was altijd al nieuwsgierig geweest naar Nergens. Als er thuis iets kwijt was zei haar moeder steevast:
“Ik kan het niet vinden. Het is nergens!” Als het weer werd gevonden,
vroeg ze zich af waar het dan precies geweest was.

Titel: Ergens
Auteur: Judith Kunkeler
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051163810
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Is nergens ergens? – Iris van der Graaf
Lees ook:Jack de slak is nergens bang voor! – Virginie Hanna
Lees ook:Dieven in de buurt! – Judith van Helden
Lees ook:Ik ken jou ergens van – Ellen Stoop
Lees ook:Waar gaat Beer naartoe? – Mark Janssen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>