Speeltuin – Mies van Hout (Prentenboek Kinderboekenweek 2015)

Dit jaar is het Prentenboek van de Kinderboekenweek gemaakt door Mies van Hout. Het woordloze prentenboek Speeltuin is vanaf 7 oktober te koop voor slechts 5 euro.

Mies van Hout neemt je mee op een tocht door de wonderlijkste werelden. Klauter op je vingertoppen mee door de bomen, zoek je weg over de krokodillenrivier en dwaal rustig door de bramentuin.

Kijk uit voor de afgrond! Geen nood, we springen gewoon van wolk naar wolk en roetsjen daarna van de berg. Durf jij vervolgens door de grot en dan héél stilletjes langs het monster?

Al zoekend, dwalend en puzzelend doet Mies van Hout je in dit Prentenboek van de Kinderboekenweek vergeten waar je ook al weer naartoe op weg was, zoveel is er te zien en beleven.

En op iedere pagina sluit een nieuw vrolijk dier zich aan bij de stoet. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek is er een om opnieuw en opnieuw doorheen te springen en klauteren.

Er is ook een magazine verschenen over Mies van Hout, ‘Tekenen tot de twijfel weg is’, waarin je kunt lezen hoe haar werk tot stand is gekomen. Je kunt het digitaal lezen of gratis ophalen in de boekhandel.

Wil je ook het vrolijke alfabet van Mies van Hout gebruiken? Je kunt het alfabet downloaden en woorden vormen in de stijl van Poesje mauw en Speeltuin! Klik hier om naar de download te gaan.

Titel: Speeltuin
Auteur: Mies van Hout
Uitgeverij: Bruna
ISBN: 9789059652941
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Vrolijk – Mies van Hout
Lees ook:Verrassing – Mies van Hout
Lees ook:Vrolijk (Maxi-kartoneditie) – Mies van Hout
Lees ook:In een blauwgeruite kiel (mét CD) – Mies van Hout
Lees ook:Raar maar waar: Vis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>