Kleine blauwe truck – Alice Schertle

Toet toet toet! Kleine blauwe truck is een klassiek prentenboek van Alice Schertle met een dapper autootje in de hoofdrol. Het zit vol boordevol leuke auto- en dierengeluiden om na te doen en het is een absolute bestseller in de Verenigde Staten!

Kleine blauwe truck is de vriendelijkste wagen van de boerderij. Hij is bevriend met alle dieren en staat altijd voor iedereen klaar. Zélfs de knorrige kiepwagen, die altijd hard langs hem heen rijdt, helpt hij uit de brand. Of eigenlijk: uit de modder.

Maar dan komt kleine blauwe truck zelf vast te zitten… Gelukkig heeft hij een hoop vrienden die hem graag een duwtje komen geven!

Kleine blauwe truck is een vrolijke kakafonie van toeters en dierengeluiden, die jonge kinderen maar wat graag mee zullen willen roepen. Deze moderne klassieker is een absolute hit in de Verenigde Staten en zal ongetwijfeld ook de harten van kleuters (en hun ouders) in ons land veroveren.

Titel: Kleine blauwe truck
Auteur: Alice Schertle
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025760823
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Het wonderlijke verhaal van Alice Toet – Patricia David
Lees ook:Toet, toet, Muis! – Lucy Cousins
Lees ook:Tim en de toet-toet toeringbus
Lees ook:Zeldzame ‘Alice in Wonderland’ geveild
Lees ook:De kleine walvis verkozen tot Prentenboek van het jaar 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>