De avontuurlijke reis van Joep, Pera en Pim – Clarisse van Veen

Eerder dit jaar verscheen het bijzondere boek van Clarisse van Veen met prachtige prenten en peren in de hoofdrol! Het heet De avontuurlijke reis van Joep, Pera en Pim.

Aan het einde van de zomer worden de peren geoogst. In een fruitkistje achterin een groentewinkel zijn twee peren blijven liggen, Joep en Pera. Niemand wil ze hebben.

Samen besluiten de twee peren te vluchten, voordat de groenteboer ze ontdekt en perensap van ze maakt. Ze willen terug naar de boomgaard waar ze vandaan komen. Als de kust veilig is, klauteren ze snel uit hun kist en dan begint hun lange avontuurlijke reis.

Onderweg ontmoeten Joep en Pera vele boeiende personen, maar ze leren elkaar ook door en door kennen en de liefde ontluikt… Pim wordt geboren en het drietal trekt verder. Zullen ze hun oude vertrouwde boomgaard ooit terugvinden?

Het boek staat vol dromerige kleurenfoto’s. Opvallend en gedurfd is de keuze voor peren als hoofdpersonen in dit boek, maar Joep, Pera en Pim zijn zeer geloofwaardige karakters die je al snel in je hart sluit.

Titel: De avontuurlijke reis van Joep, Pera en Pim
Auteur: Clarisse van Veen
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047616795
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:De rollende boerderij – Clarisse van Veen
Lees ook:Joep! – Mark Haayema
Lees ook:De avonturen van Joep & Koos – Yvonne Ramerman
Lees ook:Joep – Isabelle de Ridder
Lees ook:Visje gaat op reis – Hanako Clulow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>