Boer Boris gaat naar de markt – Ted van Lieshout

De Boer Boris-serie bestaat inmiddels al uit vijf delen en is al vaak in de prijzen gevallen. Boer Boris in de sneeuw werd bekroond met een Vlag & Wimpel, en Boer Boris gaat naar zee werd gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015!

In het vijfde boek van de succesvolle serie kun je weer een nieuw avontuur vinden en ditmaal boordevol voertuigen. Boer Boris wil naar de markt om zijn producten te verkopen. Maïs, pudding, kaas, brood, aardappels, groenten… Hij wil er vanaf! Maar hoe moet hij op de markt komen?

De verkeerssituatie is erg onduidelijk en geen enkel voertuig lijkt toegestaan. Fietsen, auto’s en ook raketten zijn verboden. Zal Boris zijn weg naar de markt kunnen vinden?

Dit is een prentenboek met voorleesfunctie. Auteur Ted van Lieshout leest het verhaal voor. Je kan als lezer zelf kiezen of je de tekst in beeld wilt zien en of je de voorleesstem wilt horen.

Uitgeverij Gottmer heeft een prachtige kleurplaat van Boer Boris gaat naar markt en het PDF-bestand hiervan kan worden gedownload via hun website. Ook is er een fantastische knipplaat beschikbaar. Hiermee kun je een Boer Boris kijkdoos maken! Ook hiervan kun je het PDF-bestand downloaden.

Titel: Boer Boris gaat naar de markt
Serie en deel: Boer Boris 5
Auteur: Ted van Lieshout
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025759919
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:De A van Appel en de B van Boer Boris – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris en het gebroken been – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris en de maaier – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar Oma – Ted van Lieshout
Lees ook:Boer Boris gaat naar zee – Ted van Lieshout en Philip Hopman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>