Het grote Sinterklaas journaal voorleesboek – Ajé Boschhuizen

Een hele mond vol voorleesboek met 50 verhalen, rebusgedichten, nieuws, gezellige illustraties en chocoladeletterletters.

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Het Sinterklaasjournaal is er nu dit boek met vijftig korte voorleesverhalen, rebusgedichten en Kort nieuws van Dieuwertje.

Boekbespreking
In een groot, donker bos zijn de Hoofdpiet, de Wellespiet en Pietje Precies verdwaald. Verdrietig en moedeloos zitten ze bij de zakken neer. Ondertussen werkt Titus Tillema in zijn rommelschuurtje aan een verlanglijstjesmachine, zeurt meneer Zanik over zijn cadeautjes en probeert de Huispiet voor de zoveelste keer de Pieten te tellen.
Dieuwertje Blok ziet in haar televisie-uitzending dat Pietje Paniek het Grote Boek van Sinterklaas is kwijtgeraakt en ze helpt de Rijmpiet zijn rijmpjes af te maken. Vinden de Pieten de weg naar huis? Komt het Grote Boek terug? En zullen we eindelijk te weten komen hoeveel Pieten Sinterklaas heeft?

Wie is Ajé Boschhuizen?
Hij is de bedenker, scenarioschrijver en eindredacteur van Het Sinterklaasjournaal. Hij schreef ook voor andere tv-series en verzorgde het filmscript voor Het Sinterklaasjournaal: De Meezing Moevie.

Titel: Het grote Sinterklaas journaal voorleesboek
Auteur: Ajé Boschhuizen
Uitgeverij: Uitgeverij Podium
ISBN: 9789057596070
Vanaf ongeveer drie a vier jaar

 

Lees ook:Het vrolijke Sinterklaas voorleesboek – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas
Lees ook:De zus van Sinterklaas – Tiny Fisscher
Lees ook:Tip van de week: Het grote Sinterklaas versjes en verhalen boek
Lees ook:Jip en Janneke. Sinterklaas komt! – Annie M.G. Schmidt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>