Anna in het circus – Kathleen Amant

Een geliefd onderwerp voor de kleintjes. Leuk als voorbereiding op, of juist na een bezoekje aan het circus.

Boekbeschrijving
Het is circus in het dorp! Anna gaat samen met mama een kijkje nemen. De circusdirecteur heet hen welkom in de grote tent en dan kan de show beginnen. Anna en mama zien een grappige clown, twee handige jongleurs, een koorddanser, een meisje dat kunstjes doet op een paard … Anna kijkt er metgrote ogen naar. Naar het circus gaan is dolle pret! Een herkenbaar verhaal over naar het circus gaan.

Anna sluit aan op belevingswereld
De peuter- en kleuterboekjes over Anna en grote Anna gaan allemaal over alledaagse dingen uit het leven van je kind. De verhaaltjes sluiten prima aan bij de belevingswereld van je kleintje. Zoals ik al zei, de serie is leuk ter voorbereiding op iets nieuws, of juist voor daarna, om er nog eens over te praten. Kleurrijke prentenboekjes met relevante thema’s.

Titel: Anna in het circus
Maker: Kathleen Amant
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044819663
Vanaf twee a drie jaar

Lees ook:Anna’s moemoe is dood – Kathleen Amant
Lees ook:Grote Anna leert turnen – Kathleen Amant
Lees ook:Nog eens, mama! – Mack
Lees ook:Grote Anna op kamp – Kathleen Amant
Lees ook:Het slapende circus – Hetty Van Den Goorbergh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>