Raf – Anke de Vries en Charlotte Dematons

Speciaal voor de jarige Raf (2 jr) van een vriendin van me. En natuurlijk omdat het een plaatje van een prentenboek is.

Benjamin en zijn knuffel Raf zijn onafscheidelijk. Maar op een dag is Raf nergens meer te vinden. Benjamin is ontroostbaar. Gelukkig ligt er de volgende dag een kaart in de bus. Van Raf! Hij is gevonden en maakt een reis door Afrika.

Origineel en prachtig
Raf is een girafje. Met afgeknuffeld oor, wat viezige en dunne plekjes in zijn vacht. Ok, dat is met een beetje fantasie. Maar die maken de illustraties wel in je los. Prachtige fantasievolle platen van Charlotte Dematons, die de overhand in dit prentenboek hebben, boven de tekst dus. Leuk met die ansichtkaarten die Raf stuurt. Kinderen zullen tijdens het lezen misschien wel wat extra uitleg moeten krijgen. Het heeft ook iets geheimzinnigs namelijk. En er is genoeg ruimte om zelf nog aan te vullen. Als je durft! Al met al zeker een prentenboek om te hebben.

Titel: Raf
Tekst: Anke de Vries
Illustraties: Charlotte Dematons
Uitgeverij; Lemniscaat
ISBN: 9789047701125
Vanaf ongeveer vier jaar

Lees ook:Raf!
Lees ook:De gele ballon – Charlotte Dematons
Lees ook:Sinterklaas – Charlotte Dematons
Lees ook:Alleen op de wereld getipt door DWDD Boekenpanel
Lees ook:Met duizend details uit het prachtige ‘Nederland’ van Charlotte Dematons

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>