Papa is een held!

Megadik voorleesboek vol met papa’s. Lieve papa’s, maffe papa’s, vreemde papa’s, stoere papa’s en laffe papa’s. En nog veel meer papa’s.

Vrolijk geïllustreerde eerder verschenen verhalen over vaders met prikkende wangen en vaders met dikke buiken, tot vaders die een eigen autosloperij hebben en vaders die piraat zijn. Elke vader vindt wel een verhaaltje waarin hij iets herkent van zichzelf. Het voorleesboek voor én over vaders om samen van te genieten.Papa is een held! is alweer het vijfde voorleesboek in deze serie waar al ruim 66.000 exemplaren van zijn verkocht.

Met verhalen van
Dick Bruna • Marianne Busser en Ron Schröder • Arend van Dam • Jaap ter Haar • Rick de Haas • Hans en Monique Hagen • Vivian den Hollander • Jan Jutte • Rindert Kromhout • Nannie Kuiper • Sjoerd Kuyper • Martijn van der Linden • Astrid Lindgren • Arnold Lobel • Mirjam Oldenhave • Annie M.G. Schmidt • Dagmar Stam • Natascha Stenvert • Harmen van Straaten • Toon Tellegen • Jeska Verstegen • Fiep Westendorp • Juliette de Wit • Alex de Wolf en vele anderen.

Titel: Papa is een held
Auteur: diverse
Illustraties: diverse
Uitgeverij: Ploegsma
ISBN: 9789021671758
Vanaf drie jaar ongeveer

Lees ook:Het grote opa- en omaboek
Lees ook:Kerstverhalen
Lees ook:Emiel is een held – Astrid Lindgren
Lees ook:Het voorleesboek voor de allerliefste papa! Marianne Busser en Ron Schroder.
Lees ook:Varkentje Valentijn en andere verhalen – Arnold Lobel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>