Die daar! Mirte Stut en Geurt van Donkelaar

Die is gaaf! Onmisbaar aanwijsboek voor elk gezin met jonge kinderen.

Een foto/prentenboek dat orde schept in de chaos van woorden die jonge kinderen dagelijks te verwerken krijgen. Dankzij dit veelomvattende fotografische overzicht van alledaagse dingen leren zij de wereld om hen heen te benoemen.

Die is raar!
Dit aanwijsboek werkt twee kanten uit. In veertien thema’s, zoals ’die is vies’, ‘die is dun’, ‘die is raar’ en ‘die is rond’ kijk je als volwassene opnieuw naar voor jou zo normale dingen. En je zult zien, dankzij de ogen van je kind wordt alles voor jou ineens ook weer heel bijzonder. Echt een toegevoegde waarde vind ik dat.

Titel: die daar
Makers: Mirte Stut en Geurt van Donkelaar
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025753177
Vanaf ongeveer een jaar

Lees ook:Raar maar waar! – Andrea Millse
Lees ook:Dubbel avontuur (Gezocht: normale ouders 2) – Marlies Slegers
Lees ook:Noek, de never nooit heks – Judy Voogd
Lees ook:De eerste woordjes ontdekken – Séverine Cordier
Lees ook:Het grote boek van woorden en plaatjes – Ole Könnecke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>