Wat ziet de baby? Baby ziet…..een kijkboek

Dit babyboekje is genomineerd voor het BoekStart Babyboekje van het Jaar.

Baby´s van enkele maanden hebben een sterke voorkeur voor contrasterende zwart-witpatronen. Met drie à vier maanden wordt de aandacht getrokken door een combinatie van zwart-witte figuren met felle kleuren.

Drie tot zes maanden
Dit kartonnen kijkboek is speciaal voor baby’s tot een half jaar. De geometrische figuren in zwart-wit en de felgele, -rode en blauwe kleuren zijn een lust voor het oog van deze allerkleinsten. Heel goed voor zijn of haar visuele ontwikkeling.

Aandacht erbij houden
Let tijdens het kijken goed op je kindje. Als hij of zij het hoofdje afwendt, is het even genoeg. De bladzijdes zijn namelijk best druk en vol. Al eerder verschenen dergelijk boekjes in een reeks hardkartonnen kijkboeken zonder tekst. Allemaal aparte, mooi vormgegeven uitgaves voor baby´s.

 

 

 

 

 

Wil je op dit babyboek stemmen? Dat kan hier.

Titel: Baby ziet… Kijkboek
Uitgever: WPG Uitgevers BE / Oogappel
ISBN: 9789002247316

 

Lees ook:Baby’s eerste boek
Lees ook:Hallo baby! Contrastboekje & Dierentuin
Lees ook:Baby ziet… slaap zacht
Lees ook:Baby ziet…
Lees ook:Baby ziet… Kijkboek met spiegeltje – Chez Picthall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>