Valentijn en zijn viool – Philip Hopman

Dit prentenboek is niet alleen geillustreerd maar ook geschreven door de bekende illustrator. Een mooi en origineel prentenboek met paginagrote illustraties vol schitterende details voor uren kijkplezier. 

Valentijn speelt viool. Dat doet hij graag en met plezier. En het resultaat is… oorverdovend, tenenkrommend, afschrikwekkend. Maar dat heeft Valentijn niet door. Hij speelt naar hartenlust voor iedereen die het (niet) horen wil: voor het paard dat in de sloot is gevallen, voor de wolf die niet kan poepen en voor een verschrikkelijke draak. Zijn vioolspel heeft telkens weer een onvermoed effect. Valentijn eindigt zelfs in het kasteel van de koning voor een privéconcert!

Titel: Valentijn en zijn viool
Maker: Philip Hopman
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN(13): 9789047704270
Vanaf ongeveer drie jaar

Lees ook:Varkentje Valentijn en andere verhalen – Arnold Lobel
Lees ook:De stink-serie – Lisa Lucas
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Poes Moos en de draak – Marianne Witte
Lees ook:Klassieker: Kleine Draak – Lieve Baeten
Lees ook:Complot op het Schedelslot (Rode reeks 5) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>