Een grote dag voor kleine kuikens

Moeder Kip neemt voor de allereerste keer haar twee kuikentjes mee naar de speeltuin. De kuikentjes zijn een beetje bang: het is zo druk in de speeltuin! Ze zien twee honden op de wip. Ze zien een paar varkens op de draaimolen. Maar ze durven niet mee te doen: ze zijn nog zo klein. Dan zien de kuikentjes kikkers en muizen op de glijbaan. Die zijn ook klein. De kuikentjes willen het wel proberen.

Auteur en illustrator: Valeri Gorbachev

[isbn]9789055795673[/isbn]

Lees ook:Het verdwenen kuikentje
Lees ook:Heksje Mimi tovert kuikentjes – Kathleen Amant
Lees ook:Borstelbeertje en de zes witte muizen
Lees ook:Kikkers grote avonturenboek – Max Velthuijs
Lees ook:Schoolreis met zwaailicht (De Kon-Tiki’s 2) – Vivian den Hollander

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een grote dag voor kleine kuikens

  1. pharmacy

    Ik heb genoten van na de hele invoer, dacht ik altijd een van de belangrijkste dingen om te tellen wanneer je schrijft een blog is leren hoe je de ideeën aan te vullen met beelden, dat is de exploitatie op het maximum van de mogelijkheden van een CIBER-space! Goed werk op dit bericht!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>